VBM: Sociaal Beleidskader (SBK)

Gestart door -Peter-, 27/11/2003 | 17:02 uur

-Peter-

Sociaal Beleidskader (SBK)

De voorbije maanden hebben de Centrales van Overheidspersoneel en het Ministerie van Defensie gesproken over de opvolger van het SBK, dat eind dit jaar afloopt. Die gesprekken verliepen soms voortvarend en soms was er aanleiding voor een time-out. Hoe dan ook, naar huidig inzicht zal op 2 december aanstaande in werkgroepverband afrondend worden gesproken. Ofschoon wij de hoop hebben dat tijdens die vergadering alle wensen alsnog gehonoreerd zullen worden, hoeft dat natuurlijk niet het geval te zijn. Wij hebben echter geconcludeerd dat in werkgroepverband de discussie kan en moet worden gesloten. Op 18 december 2003 is een vergadering van het SOD voorzien. Die vergadering zal gebruikt worden om afrondend over het SBK te spreken.

De VBM|NOV hecht niet alleen grote waarde aan een inhoudelijk goed SBK, maar ook aan de mening van u over dit belangrijke thema. Vandaar dat wij voorafgaande aan de SOD-vergadering een aantal bijeenkomsten in het land beleggen.

Belangstellenden kunnen tijdens deze bijeenkomsten met de onderhandelaars van gedachten wisselen.

Wij roepen u op één van de onderstaande locaties te bezoeken:

Datum: 3 december, Kantoor VBM|NOV, Pr. Hendriklaan 53a, Den Helder - aanvang 14.00 uur
Datum: 4 december, Kantoor VBM|NOV, Ametisthorst 20, Den Haag - aanvang 14.00 uur
Datum: 10 december, Campanile Hotel, De Brand 50, Amersfoort - aanvang 14.00 uur
Datum: 11 december, PMT Seedorf - aanvang 11.00 uur

Realiseer u dat het SBK niet alleen maar voor anderen van belang is – anderen zijn er genoeg – maar mogelijkerwijs ook voor u persoonlijk, dan wel als aanspreekpunt voor collegae.

[bron: www.vbmnov.nl]
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...