Iraanse media: Bin Laden opgepakt 28-02-'04

Gestart door Bert, 28/02/2004 | 16:08 uur

Jojo

Uitgegeven: 29 februari 2004

TEHERAN - Het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Pakistaanse minister van Buitenlandse Zaken spreken tegen dat Osama Bin Laden is gearresteerd, Bin Ladens arrestatie werd zaterdagochtend door de Iraanse staatsradio gemeld.

Amerikaanse functionarissen zeggen wel dat het net om Bin Laden zich steeds meer sluit. Al enkele dagen voert de VS een offensief tegen al-Qaeda uit in de Pakistaans-Afghaanse grensregio. Daarbij werden gisteren elf mensen gedood.

Een bron van de Iraanse radio ontkent inmiddels dat hij gezegd heeft dat Bin Laden is opgepakt. De Amerikanen zouden hem wel elk moment kunnen oppakken.

bron: (NOS)
"The man who makes no mistakes does not usually make anything"

Cobra4

Jaaaa.....Dat heb ik gelezen in de volkskrant van vandaag!  ;D

Een wattenbollen fabrikant die aanbood het wapentuig van defensie te willen ruilen tegen een grote levering van wattenbollen van maximaal 3 gram per stuk!  :P
Peloton 3 602 Sqn

Jeffrey


Cobra4

Wij zijn er klaar voor!!

Wij (die niet mogen schieten van het OM) zullen hem stoppen met................................................  euh? Met wat eigenlijk??  ???
Peloton 3 602 Sqn

Jeffrey

Als hij is opgepakt of dood is ,dan komt er gewoon weer een andere leider aan de ''macht''.

Ofterwijl,ze zullen niet ophouden met aanslagen plannen op de VS,GB,noem maar op,misschien is Nederland wel het vlgende doelwit ???

zzzzzmura

Ja!!!! ik herken hem wel degelijk,goed werk mannen ;D ;D ;D
Mensen zijn Idioten,daarom houd ik zo van kinderen maar helaas zijn kinderen gedoemd om op te groeien tot idioten.

Cobra4

Het laatste nieuws is dat Osama is aangehouden door een NEDERLANDSE eenheid, geformeerd uit ex-dienstplichtig personeel!

Zie de foto voor het bewijs!   ::)
Peloton 3 602 Sqn

zzzzzmura

Citaat van: Reinaert op 28/02/2004 | 18:27 uur


Als hij al lang dood is, komt dat de Yanks ook goed uit.
Hollywood doet de rest.  8)

Osama Bin Laden The movie???

Starring  Arnold Schwarzenegger
Mensen zijn Idioten,daarom houd ik zo van kinderen maar helaas zijn kinderen gedoemd om op te groeien tot idioten.

D819

Je zal zien dat Osama vlak voor de Amerikaanse verkiezingen als een duveltje uit een doosje tevoorschijn komt.

Als ze hem hebben, houden ze dat geheim voor de buitenwereld.
Als ze hem niet hebben, zijn het grote sukkels.

Als hij al lang dood is, komt dat de Yanks ook goed uit.
Hollywood doet de rest.  8)

zzzzzmura

Mensen zijn Idioten,daarom houd ik zo van kinderen maar helaas zijn kinderen gedoemd om op te groeien tot idioten.

Bert

#1
Iraanse media: Bin Laden opgepakt  28-02-'04  

     
  Volgens het Iraanse persbureau IRNA is terroristenleider Osama Bin Laden gearresteerd. De aanhouding zou hebben plaatsgevonden in een afgelegen gebied in Pakistan aan de grens met Afghanistan.

Bin Laden zou volgens IRNA in handen zijn van het Pakistaanse leger. Pakistaanse en Amerikaanse autoriteiten spreken het nieuws tegen. Wel zeggen ze dat de kans dat Bin Laden wordt opgepakt, is toegenomen.  

Rumsfeld
Het Iraanse persbureau was vorig jaar de eerste die de gevangenneming van Saddam Hussein bekendmaakte. Irna baseert zich nu  een 'geïnformeerde bron' op de Iraanse staatsradio.

De zender meldde in het Farsi, één van de talen die ook in Afghanistan wordt gesproken, dat het bezoek van de Amerikaanse minister Rumsfeld aan Pakistan afgelopen donderdag, met de arrestatie te maken had.

Rumsfeld zelf zei donderdag bij zijn bezoek aan de Afghaanse hoofdstad Kabul te verwachten dat Osama zal worden gepakt, maar dat hij geen idee had wanneer.

Bin Laden, die wordt gezien als de man achter de aanslagen van 11 september 2001, is volgens IRNA al geruime tijd geleden gearresteerd, maar de Amerikaanse president Bush zou dat pas willen onthullen tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen in november.

'Hamer en aambeeld'-aanpak
Een medewerker van het Iraanse radiostation meldde dat de aanhouding van de terroristenleider is bevestigd door een zeer betrouwbare bron in Peshawar. "Het kan een maand geleden zijn gebeurd, het kan een jaar geleden zijn, maar hij is gearresteerd", aldus de radiocorrespondent.

Het Amerikaanse leger voert in Afghanistan sinds kort gecoördineerde operaties uit langs de grens met Pakistan, de zogenaamde 'hamer en aambeeld'-aanpak. Met de  operatie willen de Amerikanen voorkomen dat leden van het terroristennetwerk al-Qaeda kunnen kunnen ontkomen door de grens over te steken.

Bron:nos