Bush misleidde de wereld

Gestart door D819, 17/06/2004 | 22:10 uur

Jeffrey

Ofterwijl hij is door de Amerikanen vermoord?

Hoever kan je gaan om de VS zwart te maken!

voorwaarts

#6
Citaat van: Jeffrey op 18/06/2004 | 10:56 uur
Nee,ook Terroristen die bijv; die Amerikaan hebben onthoofd.

Als wreedheden tegen burgers het criteria is voor de titel terrorist dan worden de meeste terroristen uitbetaald in dollars.

Nog even over die onthoofding. Daar heb ik al eens een balletje over opgegooid.

Analyse van onthoofding van Nick Berg.  :-\ oa.
-Eén van de moordenaars draagt touwring (Moslimextremisten dragen geen goude trouwringen. Fundamentalisten dragen over het algemeen helemaal geen goud)
-Timing van de moord, komt te perfect uit voor US: het haalt n.l. media aandacht van Abu Gharib schandaal
-Volkomen onbekende groep die de daad opeist en daarna ook niets meer van zich laat horen
-Nick zit op type US Wallmarkt-stoel die ook in Abu Gharib gevangenis aanwezig is. Nog sterker, de muren hebben zelfs dezelfde kleur.
-Engelse stemmen in achtergrond van film
-Nick was al enige tijd dood, een slagaderlijke bloeding spuit de hele kamer door, op de video die de suggestie wil wekken dat Nick nog leefde op het moment van de 'trage' onthoofding was dit duidelijk niet het geval.
-Nick wist teveel, was linkse activist, al eens opgepakt door US in Iraq en had contact Michael Moore gehad (incl stukje op ongebruiktetape voor de nieuwste film)
-Vreemde plaatsen van film-edit, met apparatuur dat niet strookt met de kwaliteit van opnamen.
- Moslim extremist draagt witte gympies?????
- Authopsie rapport niet vrijgegeven.
- en nog veel meer uitgebreide analyses

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread50025/pg1

Jeffrey

Nee,ook Terroristen die bijv; die Amerikaan hebben onthoofd.

voorwaarts

#4
Citaat
De oorlog was NIET juist, ongefundeerd en boven all ongeoorloofd.

Dat was het wel, maar in een ander opzicht. Saddam begon olie te verhandelen in EURO's; Een groot aantal landen van de EU, China en Rusland wilde de sancties opheffen en Frankrijk kwam zelfs met het plan de lijnvluchten op Bagdad hervatten. Omdat Saddam geen olie-ontracten met de VS/UK had gesloten dreigden deze landen finaal buiten de boot te vallen er gingen zelfs stemmen binnen OPEC op om de dollar als oliemunt af te schaffen en over te gaan op de Euro, wat dan Argentijnse situaties in de VS en Japan zal veroorzaken en Europa een economische voorsprong zou geven.

Er moest dus wat worden gedaan. Het leek een beetje op het truckje dat de VS al een paar maal eerder had toegepast. Politiek zwartmaken, leugens de wereld insturen en provocaties. Saddam ging niet echt meer in op de intensivering en provocaties van de UK/VS op de randen van de NO-Flye zone(net in Irakees grondgebied). Dus als aggressor kon hij niet meer worden gepakt, ook zou de VS bevolking het niet pikken dat een land om alleen de olie werd aangevallen. Saddam had dus banden met terroristen en bovendien bezat hij een enorm NBC-aanvalscapaciteit die de hele regio binnen 3/4 uur kon bestrijken.

Suprise, Suprise vlak na de eerde publicatie van Frankrijk om lijnvluchten te hervatten werden er door de VS bombardements vluchten op Bagdad uitgevoerd......het Franse plan ging dus niet door. Omdat de provocaties binnen Irakees grondgebied tot resultaat had dat de troepen van Saddam hun GA-trackingradars op de gevechtsvluchten richten (maar nauwelijks vuurde) dit was voor de coalitie groenlicht om los te gaan. Ze schoten nog net niet als iemand een magnetron gebruikte.  

Dick Cheney was een grote vis van de Halliburton oliemaatschappij, voor zijn aantreden beweerde hij onder ede geen belangen meer in de olie te hebben. Recentelijk onderschept dataverkeer beweren het tegendeel. Halliburton krijgt een behoorlijk deel van de Irakeese boorrechten en er wordt melding gemaakt van aanzienlijke geldstromen van Halliburton-oil naar Cheneys prive-account.

Dat mannen als Cheney in de regering zitten geeft al aan welke belangen het bedrijfsleven in de werelds grootste nucleaire macht heeft. Bush is gewoon een stomannetje.

Na alle leugens blijft -voor de volhardende VS-groupies- alleen het afzetten van het onmenselijke regime van Saddam overeind, als dat voldoende is om een land aan te vallen dan zijn er ook nog wel een groot aantal andere landen (incl VS) die op de nominatielijst komen voor een regime-wissel.

Citaathet zit daar nu vol met terroristen

Je bedoelt waarschijnlijk vrijheidsstrijders

Jeffrey

- Geen verband tussen Al Qaida

Dit is nog niet bewezen en het lijkt er sterk naar dat ze wel banden hadden met Al Qaida,het zit daar nu vol met terroristen.

civiel

Ja die bush heeft de betrouwbaarheid van een andere amerikaanse uitvinding: Windows

Er was dus
- Geen grote chemishe voorraad
- Geen verband tussen Al Qaida
- Geen mobiele lab netwerk
- Geen snel inzetbare aanvalskracht

Dus ook geen tikkende tijdbom waar zo'n grote dreiging vanuit ging dat er wel zo spoedig mogelijk moest worden ingegrepen.

De oorlog was NIET juist, ongefundeerd en boven all ongeoorloofd.
Het is niet dat ik denk dat alles door de VN moet worden goed gekeurt maar een lands souvereiniteit moet gerespecteerd worden TENZIJ er op dat moment grootschalige schendingen van de mensenrechten plaat vinden. (zuiveringen/ verkrachtingen/etc)
of het heel heel zeker is dat er een ander land wordt aangevallen.

Door deze handelswijze heeft de VS zichzelf en andere landen zeker geen dienst bewezen.







D819

Bush misleidde de wereld

Van onze redactie buitenland

AMSTERDAM - De geloofwaardigheid van de Amerikaanse president George W. Bush en zijn naaste medewerkers heeft flinke schade opgelopen. Lang beweerden zij dat Saddam Hoessein en Osama bin Ladens terreurnetwerk al-Qaida nauwe banden onderhielden. Daarmee legden ze een verband tussen Saddam Hoessein en de aanslagen van 11 september 2001. Dat verband bestaat echter niet, aldus gisteren de onderzoekscommissie naar de aanvallen op New York en het Pentagon.

Het terreurnetwerk en de regering van Saddam Hoessein hebben wel contact gehad, maar tot samenwerking is het nooit gekomen.

Osama bin Laden wilde Iraakse hulp bij het verwerven van wapens en toestemming om in Irak trainingskampen op te zetten. Maar Irak is daar voor zover bekend nooit op ingegaan, concludeert de commissie.

De contacten vonden volgens de onderzoekers begin jaren negentig plaats in Soedan, waar Bin Laden toen met een groot gevolg was neergestreken, en later in Afghanistan, waar de leider van al-Qaida zich had gevestigd als goed beschermde gast van het Taliban-regime.

De onderzoekscommissie prikt ook de mythe door dat Mohammed Atta, de leider van de kapers die op 11 september toesloegen, in Praag een ontmoeting had gehad met een lid van de Iraakse geheime dienst. Daar is niets van gebleken, aldus de onderzoekers.

Washington heeft de band tussen Saddam en Bin Laden aangevoerd als één van de belangrijkste argumenten om Irak binnen te vallen, met de aanwezigheid van massa-vernietigingswapens. Die laatste bewering is al eerder ontzenuwd.

Harde bewijzen kon de regering nooit laten zien. Toch sprak vice-president Dick Cheney deze week nog over 'de overweldigende bewijzen van een connectie tussen al-Qaida en Irak'. Cheney vermeldde eerder ook de contacten tussen Mohammed Atta en de Iraakse geheime dienst, die dus nooit hebben plaatsgehad. Cheney sprak in dat verband van 'geloofwaardige maar onbevestigde informatie van inlichtingendiensten'.

George W. Bush zelf was de afgelopen maanden veel minder stellig. In januari werd hem gevraagd of hij zeker wist dat Saddam en Bin Laden in Irak gemene zaak hadden gemaakt. ''Ik kan dat niet met stelligheid beweren,'' was toen zijn antwoord. Eerder vertelde hij het Amerikaanse volk echter: ''Door de bevrijding van Irak is al-Qaida een belangrijke bondgenoot kwijtgeraakt.''

Het gisteren gepubliceerde onderzoeksrapport, dat uitgebreid werd behandeld door de Amerikaanse media, bevestigt wat ingewijden al lang wisten en ook uitgebreid bespraken.

Het Amerikaanse volk bleef de afgelopen maanden echter in meerderheid, 57 procent, overtuigd van de Irak-connectie bij 11 september. Dat bleek uit een in april gehouden peiling van de University of Maryland.

© Het Parool, 17-06-2004