Twee verdachten zaak 'Deventer' weer vrij

Gestart door -Peter-, 06/01/2006 | 12:59 uur

KapiteinRob

Ik snap alleen niet dat hierover nu alweer een nieuw topic wordt geopend.....

greeny

Ik blijf deze geschiedenis volgen  :-X

-Peter-

Uitgegeven op vrijdag 06 januari 2006 om 12:28:24   

(Novum) - Een van de drie mannen die woensdagnacht zijn aangehouden in verband met de dood van een 20-jarige man in Deventer wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze beslist of hij langer vast blijft zitten. De 23-jarige Apeldoorner wordt verdacht van zware mishandeling met de dood tot gevolg. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) in Zwolle. De twee andere verdachten van 19 en 22 jaar oud worden vrijgelaten.

Het 20-jarige slachtoffer uit Diepenveen kwam in de kerstnacht om het leven na een ruzie. Hij overleed nadat hij een klap had gekregen van een van de verdachten en met zijn hoofd op een stoeprand terecht was gekomen. De verdachte die wordt voorgeleid is de man die de fatale klap zou hebben uitgedeeld. Het OM meldt dat de andere twee 'op korte termijn' worden vrijgelaten, maar wel verdachte blijven in de zaak. Het OM heeft nog niet besloten hoe de vervolging van de twee verder verloopt.

De verdachten meldden zich woensdagnacht bij de politie in hun woonplaats Apeldoorn, nadat beelden van hen waren uitgezonden in het televisieprogramma 'Opsporing verzocht'. De drie hebben bekend dat ze betrokken zijn geweest bij de ruzie.

[Copyright 2006, Novum]
[bron: www.nieuws.nl]
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...