Bunker Oegstgeest te koop

Gestart door Ace1, 15/09/2011 | 22:35 uur

Ace1

Verbindingscentrum Oegstgeest

Project Ontwikkeling Militaire Terreinen
Terrein
Terrein met halfondergrondse bunker, zendmast, wachtgebouw en fietsenstalling
Oppervlakte   
6.817 m2
Provincie
Zuid-Holland
Status
Openbare verkoop in de tweede helft van 2011
Het object Verbindingscentrum Oegstgeest is een (voormalig) verbindingscentrum van de Koninklijke Marine. Het bestaat uit een aarden/betonnen wal met een bunker (bruto vloeropp. + 2250 m2, verdeeld over 2 verdiepingen), een zendmast (bijna 100 meter hoog), een wachtgebouw en een fietsenstalling. Het terrein ligt in de bebouwde kom, aan de oostzijde van de gemeente Oegstgeest, grenzend aan villabebouwing en tegenover conferentiecentrum 'Oud-Poelgeest'. Het ligt niet in de Ecologische Hoofdstructuur maar wel in de landgoederenzone 'Oud-Poelgeest en Leidsche Hout'.

Het terrein ligt in bestemmingsplan 'Oud Poelgeest' en heeft daarin de bestemming maatschappelijk.

Verkoopinformatie
In de tweede helft van 2011 zal het Verbindingscentrum Oegstgeest per openbare verkoop worden verkocht. Voor meer informatie kunt u de verkoopbrochure downloaden. Ook kunt u via het aanvraagformulier uitgebreide verkoopinformatie opvragen over het object.

http://ontwikkelingmilitaireterreinen.nl/pages/verbindingscentrum-oegstgeest.aspx

Ace1

De bunker op het terrein in Oegstgeest is op zaterdag- en zondagmiddag 10 en 11 september van 12 tot 5 uur toegankelijk voor publiek. De openstelling is in het kader van de open monumentendagen en het OSGER-festival, een lokaal kunst- en cultuurevenement. Er wordt werk geëxposeerd van 18 Oegstgeester kunstenaars. 

De bunker en de zendmast in Oegstgeest worden verkocht per openbare verkoop. Geïnteresseerden kunnen vanaf 5 september 2011 verkoopinformatie over Verbindingscentrum Oegstgeest opvragen.


http://ontwikkelingmilitaireterreinen.nl/items/bunker-oegstgeest-open-voor-publiek.aspx


Mooie lokatie voor ons nieuwe http://www.defensieforum.nl/CMS/index.php hoofdkwartier? 8)